Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

Route Myanmar – 4 weken

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 4

4 comments

 1. Louise

  Hey! Wat super gaaf om je ervaringen te lezen. Ik zie een beetje op tegen de lange busreizen:hoe is jou ervaring hiermee? Zijn er stops onderweg of zit er een toilet in de bus?

  1. Ties - Reis Expert Post author

   Hoi Louise,

   de busreizen in Myanmar zijn best een uitdaging :) De laatste jaren rijden er gelukkig steeds betere bussen. Zeker rondom het Inle Lake.
   Sommige routes zijn echter lang in oude bussen zonder WC. Alle bussen stoppen wel om de paar uur om even de benen te strekken en naar de WC te kunnen. Het is een lange zit, maar wel prima te doen :)

   Happy travels,
   Ties

 2. Casper

  Supergoed tips in jullie boek en blogs! We zijn wel benieuwd hoe de hike tussen Kalaw en het Inle Lake werkt qua bagage. Loop je drie dagen met je backpack? Of alleen een daypack en wordt je backpack doorgestuurd?

  Thanks :)

  1. Ties - Reis Expert Post author

   Hoi Casper!

   Gelukkig hoef je niet 3 dagen met je backpack te lopen ;) Ze hebben een bagage forward service. Ze brengen je backpack naar je gekozen hotel in Inle. Je loopt zelf met een day pack de 3-daagse hike. We bieden deze tocht sinds kort aan in onze webshop dus je kunt het ook bij ons boeken ;)

   Groeten,
   Ties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.