Hoewel Cambodja qua oppervlakte veel kleiner is dan de buurlanden Thailand en Vietnam doet het qua highlights zeker niet onder. Cambodja is een land in opkomst, steeds meer toeristen weten het land te vinden. Of het nu gaat om een korte reis of backpacken in Cambodja. De mensen weten de highlights in Cambodja steeds beter te vinden.

Niet vreemd gezien de geschiedenis van dit land. Het land was in de tijd van de Khmers misschien wel de belangrijkste regio met Angkor, wat dichtbij het huidige Siem Reap ligt, als hoofdstad van het vroegere Khmer-rijk. Deze en vele andere highlights in Cambodja, zijn voor steeds meer mensen een reden om het land te bezoeken.

De combinatie van deze geschiedenis, de ongekend mooie bouwwerken uit de Khmer tijd, de natuur en zeker ook de mensen maken Cambodja tot een land wat je niet mag missen.

Highlights Cambodja

Cambodja heeft nog veel meer highlights die het bezoeken waard zijn. De bekendste highlight van Cambodja zijn zonder twijfel de Angkor tempels. Leer over de geschiedenis bij de Killing Fields of pak een feestje mee bij Sihanoukville.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 8.5/10
    8.5/10

Samenvatting

De mensen weten de highlights in Cambodja steeds beter te vinden. Niet vreemd gezien de geschiedenis van dit land. Het land was in de tijd van de Khmers misschien wel de belangrijkste regio met Angkor, wat dichtbij het huidige Siem Reap ligt, als hoofdstad van het vroegere Khmer-rijk. Deze en vele andere highlights in Cambodja, zijn voor steeds meer mensen een reden om het land te bezoeken.

8.5/10