Een hotel is China is niet moeilijk te vinden. En er is zeker geen gebrek. Ze rijzen hier als paddenstoelen uit de grond. En of je nu aan het backpacken bent, op vakantie bent of een rondreis hebt geboekt, een hotel zal altijd een keer je pad kruisen. Hotels zijn vaak duurder dan een hostel of guestouse maar bieden ook wat meer comfort en faciliteiten. Dat is na een lange reis wel eens lekker! In China heb je veel hotels met een prima prijs/kwaliteitsverhouding! Lees hier onze tips betreffende hotels China.

hotel china

Hotel China

Ook als je met een kleiner budget reist kan een hotel China een goede optie zijn. Ook al zijn de prijzen van de hotels hoger dan een hostel of guesthouse, de prijzen in China liggen nog steeds lager dan die in Nederland. Verder biedt een hotel China net even wat meer comfort. Als je een lange reis achter de rug hebt of weken in low-budget accommodatie hebt geslapen is de luxe van een hotel soms meer dan welkom.

Waar je bij hostels en guesthouses niet altijd hoeft te reserveren is dat bij een hotel wat anders. Zeker in China. In China is het niet alleen in het hoogseizoen druk, veel locals, en toeristen, reizen ook buiten het seizoen. Dit betekend dat accommodatie soms vol zit. Als je zeker wil zijn van een hotel in China kan je het beste van te voren boeken. Dit betekend echter wel dat je van te voren moet weten waar je slaapt en je reis dus al vast ligt. En mooie van reizen is juist die vrijheid!

Hotel China

Hotel China boeken

Als je van te voren een hotel wil boeken kan dat makkelijk en veilig op internet. De beste deals vind je op booking.com. Je vindt hier altijd wel een hotel dat aansluit bij je wensen. Wat ook een optie is, is om de eerste nacht te boeken. Als je na een lange vlucht aankomt in een vreemde (en grote) stad is het heerlijk om de taxi in te stappen en bij je hotel gedropt te worden in plaats van op zoek te gaan naar een hotel.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.