Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Reizen China

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 4 februari, 2020

Niet iedereen verwacht het maar China is één van de mooiste en meest veelzijdige landen in Azië. Het heeft niet de mooiste tropische stranden of magische vulkanen maar China blinkt uit in ongekend mooie natuur, een paar van de hoogste bergen ter wereld, booming steden en een eeuwenoude cultuur. China heeft zelfs 45 bezienswaardigheden of natuurgebieden die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan! De combinatie van eeuwenoude cultuur en nieuwe metropolen maken China zo’n eindeloos fascinerende bestemming.

Reizen China boeken

Reizen China worden steeds populairder. Waar het land altijd bekend stond om zijn mega steden ontdekken steeds meer mensen het schitterende binnenland en de vriendelijke (jazeker, vriendelijke Chinezen) bewoners van het land. Reizen China zijn er in alle soorten en maten maar waar moet je precies op letten bij het boeken van je reis?

Het is belangrijk om eerst voor jezelf te beslissen wat je zoekt in een reis. Wil je natuur zien of juist cultuur? Wil je stedentrips doen of juist relaxen? Daarnaast is het verschil in hoog- en laagseizoen groot, niet alleen qua tickets maar ook qua overnachten. Welke reis je ook boekt, laat je altijd goed informeren en vergelijk de beste reizen met elkaar!

TIP ♥ – bij Tenzing Travel boek je de mooiste reizen naar China

Verboden Stad, China

De kans is groot dat je naar de Verboden Stad gaat tijdens je reis door China

Reis aanbieders China reizen

Er zijn op internet nogal wat reisorganisaties te vinden die stuk voor stuk mooie reizen naar China aanbieden. Het zoeken naar de juiste reisorganisatie kan daarom best lastig zijn. Wij hebben goede ervaringen met Tenzing Travel. Zij bieden mooie reizen aan naar China, die aan te passen zijn op jouw wensen, en ze adviseren daarnaast uit eigen ervaring.

Tenzing Travel

PANGEA Travel

Evaneos

Tenzing Travel

Rondreis China

Een rondreis door China is al jarenlang populair bij reizigers. Rondreizen bieden vaak het mooiste van het land in een paar weken zodat je een goed beeld hebt van dit indrukwekkende land. Check hier de beste tips voor het boeken van een rondreis.

Vakantie China

Een vakantie in China is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. De ontwikkelingen in China gaan hard en mensen willen graag het authentieke china nog meemaken. Check hier de beste tips voor het boeken van een vakantie.

Duurzaam reizen China

Duurzaam reizen wordt steeds belangrijker. Zeker als je naar China reist omdat dat ook nog eens ver vliegen. Wil jij wat bewuster reizen zonder al te grote impact op de natuur? Check dan hier de mooiste duurzame reizen!

Wat wij vinden:
  • 8.2/10
    Azië Expert - 8.2/10
8.2/10

Samenvatting

Een reis door China is als een sprookje. Van eeuwenoude steden en natuur tot torenhoge wolkenkrabbers in miljoenensteden. China has it all..

Meer lezen over China?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder