Bij China denken mensen niet meteen aan een mooie natuur. China wordt vaak gelinkt aan grote steden en drukke straten. Buiten de steden in het midden en oosten van het land liggen traditionele dorpjes en een fantastisch landschap verborgen. Het magische landschap hier wordt gedomineerd door groene rijstvelden en mistige heuvels overblijfselen van de oude Zijderoute en de magistrale bergen van Tibet. Het toerisme drukt echter zwaar op de natuur, cultuur en tradities van China. Duurzaam reizen China is daarin een uitkomst.

Duurzaam reizen China

Als je wilt genieten van al het moois wat China heeft te bieden kan je als reiziger rekening houden met de lokale normen en waarden, cultuur en tradities en de natuur. Jaarlijks trekken er miljoenen mensen naar China en dat heeft invloed op het land. Wil jij bewust reizen? Duurzaam reizen China wordt steeds belangrijker. En misschien is het wel wat voor jou.

TIP – bij Pangea Travel hebben ze vaak leuke rondreizen door China

Waar je voorkeur ook naar uit gaat, wij adviseren goed te kijken naar wat de verschillende reisorganisaties aanbieden en wat bij je persoonlijke voorkeur past. Wat belangrijk is is dat de reis bij jouw wensen past. Er zijn verschillende websites waar je duurzaam reizen China kan boeken.

Tickets

Ga je liever zelf op reis? Check dan de tickets bij CheapTickets. Zij bieden de goedkoopste tickets.

Zo vlieg je naar Beijingvoor €339 en naar Shanghai voor €389.

Li River

Duurzaam reizen China boeken

Dat duurzaam reizen China steeds belangrijker wordt blijkt wel uit het aantal duurzame reizen. Bij welke organisatie je ook boekt, laat je altijd goed informeren. Het kan per aanbieder schelen wat het programma in houdt. Om het boeken van duurzaam reizen China makkelijker te maken hebben we onderstaan overzicht voor je gemaakt.

VanVerre
Banner_VanVerre-Azie-Expert
333 Travel
azie_250x250 333 Travel
Rama Tours
Reizen Thailand
PANGEA Travel
Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot
Tenzing Travel
banner-250x250-Tenzing

Reisinspiratie China

Twijfel je nog of China wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de booming cities, het sprookjesachtige binnenland, de mysterieuze bergen en zelfs de schitterende stranden in China maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande foto’s van China en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Yunnan
Wat wij vinden:
  • Azië Expert
4

Samenvatting

Bij China denken mensen niet meteen aan een mooie natuur. China wordt vaak gelinkt aan grote steden en drukke straten. Buiten de steden in het midden en oosten van het land liggen traditionele dorpjes en een fantastisch landschap verborgen.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.