Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Duurzaam reizen China

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 16 december, 2019

Bij China denken mensen niet meteen aan een mooie natuur. China wordt vaak gelinkt aan grote steden en drukke straten. Buiten de steden in het midden en oosten van het land liggen traditionele dorpjes en een fantastisch landschap verborgen. Het magische landschap hier wordt gedomineerd door groene rijstvelden en mistige heuvels overblijfselen van de oude Zijderoute en de magistrale bergen van Tibet. Het toerisme drukt echter zwaar op de natuur, cultuur en tradities van China. Duurzaam reizen China is daarin een uitkomst.

Duurzaam reizen China

Als je wilt genieten van al het moois wat China heeft te bieden kan je als reiziger rekening houden met de lokale normen en waarden, cultuur en tradities en de natuur. Jaarlijks trekken er miljoenen mensen naar China en dat heeft invloed op het land. Wil jij bewust reizen? Duurzaam reizen China wordt steeds belangrijker. En misschien is het wel wat voor jou.

TIP ♥– bij Pangea Travel hebben ze vaak leuke rondreizen door China

Waar je voorkeur ook naar uit gaat, wij adviseren goed te kijken naar wat de verschillende reisorganisaties aanbieden en wat bij je persoonlijke voorkeur past. Wat belangrijk is is dat de reis bij jouw wensen past. Er zijn verschillende websites waar je duurzaam reizen China kan boeken.

Tickets

Ga je liever zelf op reis? Check dan de tickets bij CheapTickets. Zij bieden de goedkoopste tickets.

Zo vlieg je naar Beijing voor €339 en naar Shanghai voor €389.

Li River

Duurzaam reizen China boeken

Dat duurzaam reizen China steeds belangrijker wordt blijkt wel uit het aantal duurzame reizen. Bij welke organisatie je ook boekt, laat je altijd goed informeren. Het kan per aanbieder schelen wat het programma in houdt. Om het boeken van duurzaam reizen China makkelijker te maken hebben we onderstaan overzicht voor je gemaakt.

VanVerre
Banner_VanVerre-Azie-Expert
333 Travel
azie_250x250 333 Travel
PANGEA Travel
Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot
Tenzing Travel
banner-250x250 - Japan Tenzing

Reisinspiratie China

Twijfel je nog of China wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de booming cities, het sprookjesachtige binnenland, de mysterieuze bergen en zelfs de schitterende stranden in China maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande foto’s van China en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Yunnan
Wat wij vinden:
  • 7.7/10
    Azië Expert - 7.7/10
7.7/10

Samenvatting

Bij China denken mensen niet meteen aan een mooie natuur. China wordt vaak gelinkt aan grote steden en drukke straten. Buiten de steden in het midden en oosten van het land liggen traditionele dorpjes en een fantastisch landschap verborgen.

Meer lezen over China?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder