Vakantie in China. Het klinkt onmogelijk maar dat hoeft niet zo te zijn. Met de goedkope tickets naar China en de vele rondreizen die er geboden worden is een vakantie China een populaire optie. China heeft alles wat je zoekt in een vakantie. Van spectaculaire natuur tot traditionele dorpjes in het binnenland steden en van eeuwenoude cultuur tot booming steden. De combinatie van oud en nieuw maakt China zo’n eindeloos fascinerende bestemming. Zie jij een vakantie China wel zitten? Bekijk dan onze tips!

Vakantie China

China is een groot land met veel unieke highlights. Een vakantie China kan je daarom op twee manieren invullen. Je kan er voor kiezen om rond te trekken of rustig aan één of twee plekken te bezoeken. Een vakantie kan je zelf regelen of online boeken. Het heeft beide zijn voor- en nadelen. Zelf je vakantie China regelen houdt in dat je het hele  programma zelf in kan vullen. Met een georganiseerde vakantie door China, wat meestal een rondreis zal zijn, hoef je zelf niks te regelen onder weg. Als je zelf je vakantie China wil regelen kan je eens kijken bij onze tips over backpacken en tips over reizen in China.

Yangshuo

Een bezoek aan het Li River National Park is een must tijdens je vakantie in China

Vakantie China boeken

Als je geen zin hebt om zelf je vakantie te regelen kan je er voor kiezen om een georganiseerde vakantie China te boeken. Het is belangrijk om naar je persoonlijke voorkeuren te kijken. Niet alle reizen en reisorganisaties zullen passen bij jou manier van reizen. Daarnaast zit er een prijsverschil tussen het hoog- en laagseizoen en de regio die je bezoekt. Bekende highlights zijn nu eenmaal duurder.

TIP – regel je je vakantie naar China liever zelf? Boek dan hier de goedkoopste vliegtickets

Voor het boeken van een vakantie China zijn er verschillend reisorganisaties waar je kan kijken. Zo is 333 Travel één van onze favoriete reisorganisaties die vakanties naar China bieden. We hebben een selectie gemaakt met de beste reisorganisaties.

VanVerre

Van-Verre-fotologo

PANGEA Travel

Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot

333 Travel

333travel_logo_PMS_V01

Reisinspiratie China

Twijfel je nog of China wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de booming cities, het sprookjesachtige binnenland, de mysterieuze bergen en zelfs de schitterende stranden in China maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video over China en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Highlights China

Hebben we je kunnen overtuigen van het prachtige land dat China is? Dan moet je gaan kijken naar welke bezienswaardigheden je wil gaan zien in China. Het land is enorm en het is dan ook niet verrassend dat het tientallen prachtige highlights heeft. Hieronder hebben we onze top 4 op een rijtje gezet. Uiteraard is dit heer erg persoonlijk. Wil je meer highlights zien bekijk dan onze highlights China pagina.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 8.3/10
    8.3/10

Samenvatting

Op vakantie in China. China heeft alles wat je zoekt in een vakantie. Van spectaculaire natuur tot traditionele dorpjes in het binnenland steden en van eeuwenoude cultuur tot booming steden.

8.3/10

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.