Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Vliegtickets China

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 5 maart, 2020

Eén van de eerste dingen die je regelt voor een reis of vakantie naar China is je vliegticket naar China. Vliegtickets China zijn gelukkig relatief goedkoop in vergelijking me andere landen in Azië. Doordat er dagelijks veel mensen naar dit veelzijdige land reizen, niet alleen voor vakantie, liggen zijn de prijzen voordelig! Voor een retourtje Beijing betaal je vaak niet meer dan €450. Wij hebben onze tips voor het boeken van voordelige vliegtickets China onder elkaar gezet.

Vliegtickets China boeken

Vliegtickets China boek je redelijk eenvoudig. Google op ‘ticket China’ en binnen no-time heb je honderden opties. Toch zijn er wel wat factoren van belang bij het boeken van vliegtickets naar China. Zo scheelt het natuurlijk als je in het hoog- of laagseizoen vliegt. Daarnaast is het verstandig om verschillende websites te vergelijken. De voordeligste tickets boek je bij CheapTickets of Skyscanner.

Om jullie de beste deals aan te bieden houden wij alle deals scherp in de gaten. Aan de linkerkant van deze pagina vindt je de beste deals voor tickets naar Azië. Het wordt wekelijks geüpdatet dus hou het goed in de gaten!

Yunnan

Tips boeken vliegtickets China

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het boeken van de goedkoopste vliegtickets China. Zo blijkt de november de beste tijd om naar China te gaan, de vliegtickets zijn dan het goedkoopst. Je kan een vliegticket China het beste zo’n 7 weken (54 dagen) van te voren boeken. Als dat niet lukt zijn de vliegtickets het goedkoopste 104 dagen of 29 dagen van te voren. Zet deze dagen dus goed in je agenda!

Vliegtickets.nl

Skyscanner

Skyscanner logo

Voordelige tickets China

Waar vindt je nu het goedkoopste vliegticket China? Dat is een vraag die wij ook lastig kunnen beantwoorden. Veel is namelijk afhankelijk van je eigen wensen. Wanneer je vliegt, waar je vandaan vliegt etc. De planning van je reis is dus van groot belangrijk en heeft invloed op de prijs van je ticket. Een goede website om vliegtickets China te vergelijken is Matrix Airfare Search. Deze zoekmachine gaat alle vluchten af en geeft de voordeligste opties weer. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je ticket opzoeken op CheapTickets en te boeken! Daarnaast kan je als vertrekplaats niet alleen Amsterdam bekijken maar ook Brussel, Düsseldorf en Frankfurt.

Binnenlandse vluchten China

Oneindig zoeken naar prijsverschillen voor binnenlandse vluchten in Vietnam heeft weinig zin. Vaak zijn het prijzen die bij de verschillende ticketwebsites dicht bij elkaar liggen. Toch zijn er een aantal trucjes; check hier de beste!Lees meer

Goedkope vliegtickets China

Hoe boek je het goedkoopste vliegticket Vietnam? Er zijn verschillende dingen bepalend voor de prijs van je ticket en er zijn een aantal slimme trucs om goedkoper te vliegen! Check de beste tips hier!Lees meer

Last minute China

Waar vind je nou de beste last minute Vietnam deals? Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als het om een ticket gaat. Check hier de beste tips!Lees meer
Wat wij vinden:
  • 7.7/10
    Azië Expert - 7.7/10
7.7/10

Samenvatting

Eén van de eerste dingen die je regelt voor een reis of vakantie naar China is je vliegticket naar China. Vliegtickets China zijn gelukkig relatief goedkoop in vergelijking me andere landen in Azië. Doordat er dagelijks veel mensen naar dit veelzijdige land reizen, niet alleen voor vakantie, liggen zijn de prijzen voordelig!

Meer lezen over China?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder