Met meer dan 7.000 eilanden is het niet de vraag of je eilanden tegen komt maar welke je wil bezoeken. Er zijn eilanden in alle soorten en mate, van de mooiste tropische eilanden met witte stranden in het midden van de oceaan tot mega eilanden als Luzon en Mindanao. Niet alle eilanden Filipijnen zijn bewoond en ook niet alle eilanden zijn te bereiken. Toch zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om een ultieme eiland-vakantie te houden.

Eiland hoppen Filipijnen

Als je echt van eilandhoppen houdt kan je beter naar Visayas vertrekken aangezien dat een paradijs is voor mensen die het ene na het andere eiland willen zien. Bij verschillende eilanden Filipijnen kan je zelfs kamperen en een soort miniversie van Expeditie Robinson houden. Bekijk hieronder ons overzicht van de mooiste en indrukwekkendste eilanden Filipijnen.

Het mag duidelijk zijn dat de Filipijnen de perfecte bestemming is voor echte eiland liefhebbers. Er is voldoende keuze voor ieder soort eiland liefhebber. Of je nu van een feestje houdt of juist van de ultieme rust, het is te vinden in de Filipijnen. Daarnaast heeft het land nog een heleboel andere dingen te bieden. Er zijn voldoende andere highlights om te bezoeken en het is (nog) niet overspoeld met het massatoerisme. Je kunt er nog het echte Azië ontdekken.

Het kan even duren voordat alle eilanden geladen zijn. We vragen daarom even je geduld.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

Beter dan de Filipijnen wordt het niet voor de echte eiland liefhebbers. Met meer dan 7.000 eilanden is het niet de vraag of je eilanden tegen komt maar welke je wil bezoeken. Er zijn eilanden in alle soorten en mate en dat maakt het bezoeken van de Filipijnen zo indrukwekkend.

5.0

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.