Gezegend met schitterende stranden, het hele jaar zon en ‘s werelds beste locaties voor duiken, snorkelen, eilandhoppen en surfen, de Filipijnen heeft zo veel te bieden dat je niet weet waar je moet beginnen. Denk echter niet dat het in de Filipijnen alleen eilanden en strand is. Als je verder het land in trekt kom je bij mystieke traditionele dorpen, de groenste rijstterrassen, dichte jungle, magisch mooie bergen, rivieren en watervallen en afbrokkelende Spaanse kerken. Vliegtickets Filipijnen zijn vandaag de dag makkelijk te boeken. Bekijk hier onze tips voor het boeken van vliegtickets Filipijnen.

Vliegtickets Filipijnen

Doordat het land door de zee is afgesloten van de rest van Zuid-Oost Azië wordt het bijzonder genoeg nog (te) vaak overgeslagen door de internationale reiswereld. Als je naar de Filipijnen reist zal je hoogstwaarschijnlijk naar Manilla vliegen. Een vliegticket Filipijnen kost vandaag de dag niet meer dan €600. Je kan je reis ook combineren door bijvoorbeeld naar Bangkok of Jakarta vliegen. De Filipijnen ligt echter zo afgelegen dat het vaak makkelijker is om rechtstreeks te vliegen. Aan de linkerkant van deze pagina vindt je de beste tickets deals naar Azië. Deze wordt wekelijks geüpdatet dus hou het goed in de gaten!

TIPS boeken vliegtickets Filipijnen

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het boeken van de goedkoopste vliegtickets Filipijnen. Zo blijkt de november de beste tijd om naar Filipijnen te gaan, de vliegtickets zijn dan het goedkoopst. Je kan een vliegticket Filipijnen het beste zo’n 7 weken (54 dagen) van te voren boeken. Als dat niet lukt zijn de vliegtickets het goedkoopste 104 dagen of 29 dagen van te voren. Zet deze dagen dus goed in je agenda!

Goedkope vliegtickets Filipijnen

Er zijn een aantal dingen waar je op kan letten als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets Filipijnen. Vliegen in het hoogseizoen is altijd duurder dan buiten het seizoen en ook je vertrekplaats kan van invloed zijn op de prijs. BrusselDüsseldorf en Frankfurt kunnen soms goedkoper zijn dan Schiphol.

Via internet kan je makkelijk goedkope vliegtickets Filipijnen kan boeken. De beste deals vind je op WTC.nl. Een andere goede vergelijkingssite is Matrix Airfare Search. Dit is een zoekmachine die alle luchtvaartmaatschappijen afgaat op zoek naar het goedkoopste tickets. Je kunt hier echter niet boeken. Noteer daarom de vlucht en boek deze bij WTC.nl.

Ticket sites

Als je door de bomen het bos niet meer ziet wat betreft vliegtickets Filipijnen dan kunnen we je helpen. Wij hebben een overzicht gemaakt met de websites waar je de goedkoopste vliegtickets Filipijnen kan vinden. Zonder te zoeken de beste deals!

WTC.nl

Vliegtickets.nl

Skyscanner

Banaue

Binnenlandse vluchten Filipijnen

Met ruim 7.000 ontkom je bijna niet aan binnenlandse vluchten. Gelukkig zijn er veel opties met luchthavens in onder andere Manilla, Davao, Puerto Princesa, Cebu, Cagayan de Oro, Bacolod, Iloilo, Kalibo, Zamboanga en Tacloban. Er zijn een aantal (lokale) low budget maatschappijen die in de Filipijnen vliegen die het land verbinden. Binnenlandse vluchten kan je boeken bij Filipijnse luchtvaartmaatschappijen of gewoon bij Skyscanner.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert
4.5