Verken de straatjes van Delhi, ontdek de indrukwekkende forten en paleizen in Rajasthan, laat je betoveren door de adembenemend mooie omgeving in Kerala, leer koken in Mumbai, relax aan het strand van Goa of leer de cultuur kennen bij een familie homestay in het binnenland. India is zo groot en divers dat het meer een continent lijkt dan een land. Het is bijna onmogelijk om alle highlights India in één reis te bezoeken.

Highlights India

Reizigers komen naar India met hoge verwachtingen en niet iedereen zal meteen verliefd zijn. Maar ondanks alles blijft India een schitterend land die elke reiziger weet te boeien! De drukke markten, de geuren en kleuren, de mensen, de tempels en de natuur.. Hate it or love it, India is en blijft een land met een unieke mix van cultuur, natuur en traditie en zal je geheugen blijven doordringen lang nadat je de grens weer over bent. Welke highlights India moet je nu écht gezien hebben? Om die vragen te beantwoorden hebben wij een overzicht met de mooiste en indrukwekkendste highlights van India gemaakt.

Wat is er te zien?

Behoorlijk veel. Je kunt hier makkelijk een maand rondreizen en nog niet eens de helft van alle highlights zien. Om alle highlights India te zien heb je ook wel even nodig.

Van de Punjabis met hun tulbanden tot de Tamils. Overal op straat kan je heerlijk eten proeven en kom je de mooiste eeuwenoude bouwwerken tegen. Daarnaast worden er in de tempels rituelen en tradities in stand gehouden die al uitgevoerd worden sinds de tijd van de Egyptische farao’s.

Route

Ben je op zoek naar mooie routes door India? Check dan onze route door India. Hierin staat een mooie reis door het land beschreven. Check de route hier.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 8.5/10
    8.5/10

Samenvatting

India is zo'n gigantisch land dat het geen doen is om alle highlights te bezoeken in één reis. Je zult daarom keuzes moeten maken. Gelukkig is er genoeg te kiezen in dit land. Of je nu voor de indrukwekkende tempels gaat of de bergen in het noorden. Alles zal een onvergetelijke indruk achter laten.

8.5/10