Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Reizen Indonesië

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 15 januari, 2020

Indonesië is werkelijk schitterend. Het heeft 55.000(!) kilometer aan schitterende stranden, ruim 17.000 eilanden, de mooiste duik- en snorkellocaties ter wereld, dichte regenwouden, ontelbare vulkanen en een breed scala aan flora en fauna. Om aan te geven hoe groot het land is; de afstand van Aceh (Java) tot Papoea is 5.000 kilometer. Vergelijkbaar met de afstand Den Haag – Porto en terug. Er is dan ook genoeg te bieden voor elk type reiziger. De reizen Indonesië zijn zeer gevarieerd, van strandvakanties tot vulkanen beklimmen. Bekijk onze tips voor het boeken van indrukwekkende reizen Indonesië.

Reizen Indonesië boeken

Reizen naar Indonesië is bijzonder populair gezien het feit er jaarlijks ruim 7 miljoen reizigers heen trekken. Het boeken van reizen Indonesië is tegenwoordig niet meer zo lastig. Typ ‘Reizen Indonesië’ in Google en binnen no time heb je verschillende reizen. Wat is nu precies de beste reis? Dat is vooral afhankelijk van je eigen wensen. Zoek daarom ook eerst uit wat je precies zoekt in een reis door Indonesië.

Als je dat weet kan je de verschillende aanbieders vergelijken. Daarnaast zit er nog een verschil tussen het hoog en laagseizoen. Hou er rekening mee dat in het hoogseizoen niet alleen je ticket duurder is maar ook  de hotels, hostels of toegang tot highlights. Daarnaast kan je er van uit gaan dat reizen naar populaire gebieden als Borobudur, Bali of de Gili’s  duurder zijn.

Molukken

Voor het boeken van reizen Indonesië zijn er verschillende websites. Wij, en andere reizigers ook, hebben goede ervaring met PANGEA, 333 Travel en VanVerre. Zij hebben vaak goedkope aanbiedingen. Zo kost een twee weekse rondreis door Indonesië waar je Bali, Gili’s, Lombok en Nusa Lembongan aan doet slechts €1.419, incl. vlucht. Je kunt verschillende reizen Indonesië boeken; van budget reizen tot groepsreizen Indonesië  en van solo reizen naar duurzame reizen.

De beste reiswebites

Er zij veel mooie en indrukwekkende reizen Indonesië te boeken. Onderstaand vind je de beste reisorganisaties voor het boeken van een mooie reis. Bepaal van te voren goed wat je zoekt en vergelijk verschillende reizen. Dit kan per reis en aanbieder nogal verschillen.

Rama Tours
Reizen Thailand
333 Travel
azie_250x250 333 Travel
PANGEA Travel
Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot
VanVerre
Van-Verre-banner-Azie-Expert
Tenzing
banner-250x250 - Japan Tenzing

Rondreis Indonesië

Als je zelf geen tijd of zin hebt om een reis te plannen kan een rondreis Indonesië een prima uitkomst zijn! Met een georganiseerde reis hoef je zelf niks te regelen. Check hier de beste tips voor het boeken van een rondreis

Vakantie Indonesië

Indonesië is meer een continent dan een land. Het is zo gigantisch en divers dat je in Indonesië honderden verschillende dingen kunt doen, zien en ervaren. Het is een van ’s werelds meest diverse landen. Check hier de beste tips voor het boeken van vakanties!

Duurzaam Reizen Indonesië

Wat houdt duurzaam reizen Indonesië precies in? Waar de één denkt aan het bezoeken van lokale bevolking denkt de ander aan het reizen met elektrische scooters. Check hier de mooiste duurzame reizen!

Wat wij vinden:
  • 8.8/10
    Azië Expert - 8.8/10
8.8/10

Samenvatting

Indonesië is werkelijk schitterend. Het heeft 55.000(!) kilometer aan schitterende stranden, ruim 17.000 eilanden, de mooiste duik- en snorkellocaties ter wereld, dichte regenwouden, ontelbare vulkanen en een breed scala aan flora en fauna. Om aan te geven hoe groot het land is; de afstand van Aceh (Java) tot Papoea is 5.000 kilometer. Vergelijkbaar met de afstand Den Haag – Porto en terug. Er is dan ook genoeg te bieden voor elk type reiziger.

Meer lezen over Indonesië?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder