Indonesië is werkelijk schitterend. Het heeft 55.000(!) kilometer aan schitterende stranden, ruim 17.000 eilanden, de mooiste duik- en snorkellocaties ter wereld, dichte regenwouden, ontelbare vulkanen en een breed scala aan flora en fauna. Om aan te geven hoe groot het land is; de afstand van Aceh (Java) tot Papoea is 5.000 kilometer. Vergelijkbaar met de afstand Den Haag – Porto en terug. Er is dan ook genoeg te bieden voor elk type reiziger. De reizen Indonesië zijn zeer gevarieerd, van strandvakanties tot vulkanen beklimmen. Bekijk onze tips voor het boeken van indrukwekkende reizen Indonesië.

Reizen Indonesië boeken

Reizen naar Indonesië is bijzonder populair gezien het feit er jaarlijks ruim 7 miljoen reizigers heen trekken. Het boeken van reizen Indonesië is tegenwoordig niet meer zo lastig. Typ ‘Reizen Indonesië’ in Google en binnen no time heb je verschillende reizen. Wat is nu precies de beste reis? Dat is vooral afhankelijk van je eigen wensen. Zoek daarom ook eerst uit wat je precies zoekt in een reis door Indonesië.

Als je dat weet kan je de verschillende aanbieders vergelijken. Daarnaast zit er nog een verschil tussen het hoog en laagseizoen. Hou er rekening mee dat in het hoogseizoen niet alleen je ticket duurder is maar ook  de hotels, hostels of toegang tot highlights. Daarnaast kan je er van uit gaan dat reizen naar populaire gebieden als Borobudur, Bali of de Gili’s  duurder zijn.

Molukken

Voor het boeken van reizen Indonesië zijn er verschillende websites. Wij, en andere reizigers ook, hebben goede ervaring met PANGEA, 333 Travel en VanVerre. Zij hebben vaak goedkope aanbiedingen. Zo kost een twee weekse rondreis door Indonesië waar je Bali, Gili’s, Lombok en Nusa Lembongan aan doet slechts €1.419, incl. vlucht. Je kunt verschillende reizen Indonesië boeken; van budget reizen tot groepsreizen Indonesië  en van solo reizen naar duurzame reizen.

De beste reiswebites

Er zij veel mooie en indrukwekkende reizen Indonesië te boeken. Onderstaand vind je de beste reisorganisaties voor het boeken van een mooie reis. Bepaal van te voren goed wat je zoekt en vergelijk verschillende reizen. Dit kan per reis en aanbieder nogal verschillen.

Rama Tours

Reizen Thailand

333 Travel

azie_250x250 333 Travel

PANGEA Travel

Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot

VanVerre

Van-Verre-banner-Azie-Expert

Tenzing

banner-250x250-Tenzing

Vakantie Indonesië

Indonesië is meer een continent dan een land. Het is zo gigantisch en divers dat je in Indonesië honderden verschillende dingen kunt doen, zien en ervaren. Het is een van ’s werelds meest diverse landen. Check hier de beste tips voor het boeken van vakanties!Lees verder

Rondreis Indonesië

Als je zelf geen tijd of zin hebt om een reis te plannen kan een rondreis Indonesië een prima uitkomst zijn! Met een georganiseerde reis hoef je zelf niks te regelen. Check hier de beste tips voor het boeken van een rondreisLees verder

Duurzame reizen Indonesië

Wat houdt duurzaam reizen Indonesië precies in? Waar de één denkt aan het bezoeken van lokale bevolking denkt de ander aan het reizen met elektrische scooters. Check hier de mooiste duurzame reizen!Lees verder

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.