Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Vliegtickets Indonesië

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 5 maart, 2020

Indonesië, het land waar 1,7 miljoen Nederlanders een emotionele band mee hebben. Het land van zo veel verschillende culturen, mensen, dieren, planten, kunst en eten dat het lijkt alsof je in 100 landen tegelijk bent. De natuur in Indonesië behoort tot de mooiste in heel Azië. Indonesië is één van de meest veelzijdige landen van het continent!

Niet voor niets trekken jaarlijks ruim 7 miljoen buitenlanders naar Indonesië. En waar je een paar jaar geleden nog moest sparen voor een ticket vlieg je vandaag de dag al voor €550 of minder richting Jakarta of Bali. Bekijk hier onze tips voor het boeken van vliegtickets Indonesië.

Vliegtickets Indonesië

Indonesië trekt jaarlijks miljoenen reizigers. Je bent dus niet de enige die op zoek is naar voordelige vliegticket naar Indonesië. Soms zie je door de bomen het bos niet meer qua aanbieders van vliegtickets Indonesië. Wij hopen je wat tips te kunnen geven voor het boeken van het beste ticket.

Of je het goedkoopste vliegticket Indonesië hebt weet je nooit maar er zijn wel wat dingen waar je rekening mee kan houden. Zo is het verschil tussen laag-en hoogseizoen duidelijk en is het voordeliger om door de week te vliegen in plaats van het weekend.

Een goede manier om vliegtickets Indonesië  te vergelijken  om naar verschillende websites te gaan. Websites als of CheapTickets.nl hebben een duidelijk overzicht met de voordeligste vliegtickets Indonesië. Let er op dat je altijd goed op de vliegtijden let.

Vaak zijn goedkope vliegtickets Indonesië vluchten met lange overstaptijden. Als je een maand weg bent is dat niet erg. Met twee weken vakantie is dat zonde van de tijd.

Uit ervaring kunnen wij inmiddels wel stellen dat de goedkoopste tickets te vinden zijn bij CheapTickets.nl en Skyscanner.nl. Hou deze websites dus extra goed in de gaten. Je kunt dit doen door bij Skyscanner een ticket alarm in te stellen.

TIPS boeken vliegtickets Indonesië

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het boeken van de goedkoopste vliegtickets Indonesië. Zo blijkt de november de beste tijd om naar Indonesië te gaan, de vliegtickets zijn dan het goedkoopst. Je kan een vliegticket Indonesië het beste zo’n 7 weken (54 dagen) van te voren boeken. Als dat niet lukt zijn de vliegtickets het goedkoopste 104 dagen of 29 dagen van te voren. Zet deze dagen dus goed in je agenda!

Vakantie Bali

De beste vliegticket websites

Er zijn oneindig veel websites te vinden om je vliegtickets Indonesië te boeken. Als je goed zoekt en op tijd boekt kan een ticket zomaar ineens €100 goedkoper zijn dan gepland! Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste websites voor het boeken van je ticket!

CheapTickets

Skyscanner

Skyscanner logo

Voordelige vliegtickets Indonesië

Of je het voordeligste vliegtickets Indonesië hebt is lastig te bepalen. Zo lang het in je budget past kan je zeggen dat het een prima ticket is. Belangrijk is om je reis goed te plannen. Zo is vliegen in het hoogseizoen en het weekend duurder. Ook de plek waar je naar toe vliegt bepaald de hoogte van de prijs. In Indonesië kun je er vanuit gaan dat tickets naar Jakarta of Bali veruit het goedkoopst zijn.

Daarnaast kan je naast Amsterdam als vertrek ook kijken naar Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. Dit is vaak goedkoper en de afstand is te overzien. Daarnaast is de website Matrix Airfare Search een handige tool om goedkope vliegtickets Indonesië  te vergelijken!

Goedkope vliegtickets Indonesië

Hoe boek je het goedkoopste vliegticket Indonesië? Er zijn verschillende dingen bepalend voor de prijs van je ticket en er zijn een aantal slimme trucs om goedkoper te vliegen! Check de beste tips hier!Lees verder

Last minute Indonesië

Waar vind je de beste last minute Indonesië deals? Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als het om een ticket gaat. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet. Check ze hier!Lees verder

Binnenlandse vluchten Indonesië

Oneindig zoeken naar prijsverschillen voor binnenlandse vluchten in Indonesië heeft weinig zin. Vaak zijn het prijzen die bij de verschillende ticketwebsites dicht bij elkaar liggen. Toch zijn er een aantal trucjes; check hier de beste!Lees verder
Wat wij vinden:
  • 8.5/10
    Azië Expert - 8.5/10
8.5/10

Samenvatting

Indonesië, het land waar 1,7 miljoen Nederlanders een emotionele band mee hebben. Het land van zo veel verschillende culturen, mensen, dieren, planten, kunst en eten dat het lijkt alsof je in 100 landen tegelijk bent. De natuur in Indonesië behoort tot de mooiste in heel Azië. Indonesië is één van de meest veelzijdige landen van het continent! Niet voor niets trekken jaarlijks ruim 7 miljoen buitenlanders naar Indonesië. En waar je een paar jaar geleden nog moest sparen voor een ticket vlieg je vandaag de dag al voor €550 of minder richting Jakarta of Bali.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder