Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Last minute Indonesië

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 15 januari, 2020

Eén van de vele vulkanen beklimmen, cruisen langs de vele tropische eilandjes, heerlijk eten met de locals, duiken op de beste duiklocaties ter wereld of indrukwekkende tempels bekijken in Java. Een land met 17.508 eilanden lijkt misschien minder geschikt voor een last minute maar eilanden als Bali en Java zijn makkelijk te bereiken. Vandaag de dag boek je voor €1.000 een 10-daagse reis naar Indonesië.

Op deze pagina geven we jou de beste tips over onder andere:

De beste last-minute deals

Hoe zit dat nu echt met last minutes? Is dat echt een goede deal of een handige marketing truc? De waarheid ligt ergens in het midden denken wij. Last-minutes is vooral een interessante marketing tool en vliegtickets zijn niet per se goedkoper als je deze zo laat mogelijk boekt.

Is het echt zo goedkoop?

Dat ligt aan jouw verwachting van ‘goedkoop’. Een ticket naar Bali vanaf €40o is zeker niet duur, maar dat hoeft niet per se last minute te zijn. Zo’n ticket kan je ook maanden van tevoren boeken.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat tickets vlak voor vertrek vaak duurder zijn dan maanden of weken daarvoor. Wij adviseren dus om niet te lang te wachten met het boeken van je vliegticket naar Indonesië.

Goedkope vliegtickets Indonesie

Vliegticket websites

Je kunt natuurlijk ook zelf een goedkoop ticket boeken en vakantie vieren. Maar waar vind je nou de beste last minute tickets? Het ‘gouden ei’ vinden is bijna onmogelijk. Waar je bij internationale vluchten moet letten op het verschil tussen hoog en laagseizoen, het weekend of door de weeks is dat bij last minute vluchten minder van belang.

TIP ♥ – voor €415 boek je al een retourtje Amsterdam – Jakarta

Je kunt uit een hoop websites kiezen voor het boeken van een goedkoop ticket naar Indonesië. Voor last minute tickets kijken wij zelf altijd bij Cheaptickets.nl omdat zij bijna altijd de beste laste minute deals aanbieden.

Reisinspiratie Indonesië

Vakantie Bali
Bali
Wat wij vinden:
  • 7/10
    Azië Expert - 7/10
7/10

Samenvatting

Eén van de vele vulkanen beklimmen, cruisen langs de vele tropische eilandjes, heerlijk eten met de locals, duiken op de beste duiklocaties ter wereld of indrukwekkende tempels bekijken in Java. Reizen en vakanties door Indonesië zijn altijd een onvergetelijke ervaring.

Meer lezen over Indonesië?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder