Japan is een veelzijdig land. Het heeft niet alleen ruim 6.000 eilanden, een prachtige natuur en een indrukwekkende cultuur. Het heeft ook mooie en boeiende steden waar traditie en moderne technologie hand in hand gaan. De steden Japan hebben allemaal hun eigen unieke karakter met mooie bezienswaardigheden. De drukke wereldstad Tokyo, de stad die bruist van de energie en waar het leven 24/7 door gaat wordt afgewisseld met steden als Kyoto waar de cultuur en eeuwenoude tempels centraal staan.

Steden in Japan

Op het platteland is het leven echter totaal anders. Alle steden in Japan zijn makkelijk te bereiken door de zeer efficiënte vervoersmiddelen in Japan. Met de trein reis je eenvoudig tussen de verschillende steden. Je kunt bij een bezoek aan Japan dan ook het beste een Japan Rail pass aanschaffen. Het vervoer in Japan is uitstekend geregeld en de bussen en treinen rijden dan ook vaak stipt op tijd. Een stedentrip door Japan is dan ook geen gek idee. Hier zijn nog veel authentieke dorpjes te vinden. Wij hebben een overzicht gemaakt van de mooiste en indrukwekkendste steden Japan.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

Japan is een veelzijdig land. Het heeft niet alleen ruim 6.000 eilanden, een prachtige natuur en een indrukwekkende cultuur. Het heeft ook mooie en boeiende steden waar traditie en moderne technologie hand in hand gaan. De steden Japan hebben allemaal hun eigen unieke karakter met mooie bezienswaardigheden.

4.7
User Rating 0 (0 votes)
Sending

Stel hieronder je vraag aan onze Reis Experts. Ben je tevreden met ons antwoord? Dan zou je ons hier kunnen trakteren op een lekkere kop koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.