De prachtige witte zandstranden en een verbazingwekkende onderwaterwereld maken de Malediven tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld. Je vindt hier misschien wel de beste stranden ter wereld. En waar je lang geleden nog duizenden euro’s neer moest tellen boek je nu al een 10-daagse reis voor €1.191.

Op deze pagina geven we jou de best tip over onder andere:

De beste deals

Er zijn niet heel veel mogelijkheden en websites waar je last minute Malediven kunt boeken. Dit komt omdat de Malediven lang bekend stond een dure bestemming. Tenzing en Prijsvrij hebben wel scherpe aanbiedingen naar de Malediven. Zij zetten een aantal goede deals onder elkaar. Het zijn vaak mooie pakketten voor een heerlijke Last minute vakantie in de Malediven. Andere websites waar je een last minute Malediven kunt boeken staan hieronder.

Prijvrij

prijsvrij

Tenzing Travel

banner-250x250-Tenzing

Is het echt zo goedkoop?

Wij vinden van wel. De Malediven is een vrij prijzige bestemming. Als je niet op Maafushi, Thulusdhoo of een van de andere lokale eilanden verblijft, ben je gebonden aan en resort van een paar honderd dolar per nacht. Als je dan na gaat dat een twee-weekse reis bij Prijsvrij.nl nog geen €1.200 kost, dan vinden wij dat erg scherp geprijsd. Natuurlijk moet je even zoeken en bepaalde periodes vergelijken, maar als je snel richting zon, zee en strand wil voor weinig is een last minute absoluut de moeite waard om te bekijken.

Check onderstaande aanbieding van Prijsvrij maar eens. 14 dagen naar de Malediven, in een luxe resort, inclusief vlucht, voor €1.191! Zelf regel je het niet goedkoper.

Dit zijn hele scherpe prijzen voor een last minute Malediven!

Vliegticket websites

Je kunt natuurlijk ook zelf een ticket naar Male boeken. Dan rest de vraag; waar vind je die goedkope tickets? Dat is een vraag die bijna niet te beantwoorden is. De prijs van tickets heeft te maken met ingewikkelde algoritmes. Waar je bij internationale vluchten moet letten op het verschil tussen hoog en laagseizoen, het weekend of door de weeks is dat bij last minute vluchten minder van belang.

TIP – een retourtje Amsterdam – Male boek je bij CheapTickets voor €749

Je kunt uit een hoop websites kiezen voor het boeken van een goedkoop ticket naar de Malediven. Voor last minute tickets kijken wij zelf altijd bij Cheaptickets.nl omdat zij bijna altijd de beste laste minute deals aanbieden.

Reisinspiratie Malediven

Wat wij vinden:
  • Azië Expert
5