Letterlijk ‘aapies kijken’ in het Sepilok Rehabilitation Centre, de Kota Kinabalu beklimmen, de tropische Perhentian Islands bezoeken of genieten van de Cameron Highlands. In Maleisië kan het allemaal. Maleisië is als twee  landen in één gescheiden door de Zuid-Chinese Zee. Het hebt het multiculturele schiereiland met invloeden uit China en India en de met dichte jungle bedekte Borneo. Beide bieden bijzonder veel highlights. Maar wat zijn nu de mooiste highlights Maleisië?

Highlights Maleisië

Het westelijk gelegen schiereiland biedt de steden, de prachtige rijstvelden en schitterende stranden. Het beboste Borneo, met één van de hoogste bergen in Zuidoost Azië, herbergt een ongekend mooie natuur en de mooiste eilanden uit heel Azië. Net als het land zelf zijn  de highlights Maleisië bijzonder veelzijdig. Je vindt hier werkelijk alles wat je zoekt in een reis. Het land heeft meer dan 4.800 kilometer kust en meer dan 200 eilanden; stranden genoeg dus.

Wat is er te zien?

Of je nu op een tropisch eiland in een hangmat hang met een cocktail of je leeft je uit met duiken om vervolgens te relaxen op het strand. Naast een schitterende natuur vindt je in Maleisië ook nog indrukwekkende steden en dorpen.

De internationale grootmacht Kuala Lumpur doet iedereen verbazen maar ook sfeervolle steden als Melaka, Kuching en Georgetown zijn een must tijdens je reis door dit veelzijdige land.

Daarnaast is de multiculturele samenleving al een highlight op zich. Door de vele nationaliteiten is de cultuur in Maleisië bijzonder te noemen. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de beste highlights Maleisië. Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door een fantastisch land!

Routeboek

Ben je op zoek naar mooie routes door Maleisië? Check dan onze routes in de webshop. Hier verkopen we ook de routes voor Maleisië (en meer).

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

Letterlijk ‘aapies kijken’ in het Sepilok Rehabilitation Centre, de Kota Kinabalu beklimmen, de tropische Perhentian Islands bezoeken of genieten van de Cameron Highlands. In Maleisië kan het allemaal. Maleisië is als twee landen in één gescheiden door de Zuid-Chinese Zee.

4.8

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.