Tijdens het reizen doe je een hoop indrukken op dus is het belangrijk om af en toe te een onderbreking te hebben van alle nieuwe ervaringen. Je hoeft niet af te reizen naar de Malediven of Vietnam voor de mooiste stranden; er zijn bijzonder veel eilanden en stranden Maleisië waar je heerlijk kan ontspannen. Maleisië heeft meer dan 4.800 kilometer kust en meer dan 200 eilanden; stranden op Maleisië genoeg dus. Of je nu op een tropisch eiland in een hangmat hang met een cocktail of je leeft je uit met duiken om vervolgens te relaxen op het strand. Aan zowel de oost kust als de west kust van Maleisië kan het allemaal.

Stranden Maleisië

Het valt niet mee om een overzicht samen te stellen van de mooiste stranden Maleisië aangezien er zo veel mooie stranden zijn. In Maleisië vind je ontelbaar veel verlaten tropische stranden of stranden die lastig te bereiken zijn waardoor er een flink prijskaartje aan hangt. De ‘normale’ reiziger zal hier niet snel komen. Maar de wel te bereiken stranden Maleisië, met het witte zand, de verborgen baaien en de prachtige zonsondergangen zijn verslavend.

Ontspannen op het strand

Daarnaast is het leven bij het strand heerlijk! Je kan ontspannen, tripjes naar omliggende eilanden boeken of watersporten doen zoals surfen of waterskiën. Het leven onder water is minstens net zo mooi! Maleisië is een paradijs voor snorkel en duikliefhebbers. Pareltjes als Sipadan of Pulau Rawa kunnen rechtstreek in een vakantie brochure. De tijd lijkt er langzamer te gaan dan op de rest van de wereld. Je komt op deze eilanden en stranden even helemaal tot rust. En dat is toch wat veel mensen zoeken tijdens hun reis.

Onze stranden

Ook wij pakken regelmatig een strand mee tijdens één van onze vele reizen in Azië. Niet dat wij ontzettende strandhangers zijn, maar we kunnen best genieten van een paar dagen heerlijk aan het strand. Even ontstressen zonder telefoon en laptop. Genieten van de prachtige omgeving en als het even kan van het onderwater leven. Hier vind je een overzicht waar je, volgens ons, de mooiste en indrukwekkendste stranden Maleisië kan vinden.

Mocht je niet direct iets zien wacht dan even! Soms duurt het laden van de pagina’s iets langer.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert - 9/10
    9/10

Samenvatting

Het valt niet mee om een overzicht samen te stellen van de mooiste stranden Maleisië aangezien er zo veel mooie stranden zijn. In Maleisië vind je ontelbaar veel verlaten tropische stranden of stranden. Bezoeken dus!

9.0/10

Stel hieronder je vraag aan onze Reis Experts. Ben je tevreden met ons antwoord? Dan zou je ons hier kunnen trakteren op een lekkere kop koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.