Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Vliegtickets Maleisië

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 2

Bijgewerkt op 5 maart, 2020

Maleisië, eigenlijk twee landen in één. Het is een land met prachtige steden, een geweldig mooi landschap, schitterende tropische eilanden, indrukwekkende cultuur en een veelzijdige keuken. Bekijk maar eens onze highlights Maleisië pagina en je weet waarom dit land zo populair is geworden.

Daarnaast is het land heel erg geschikt en veilig om te reizen, de meeste inwoners spreken immers Engels. Maleisië trekt al jaren alle type reizigers aan. En tegenwoordig hoeven vliegtickets Maleisië helemaal niet meer zo duur te zijn. Vliegtickets Maleisië boek je al voor €550 als je buiten het seizoen reist. Om je goed op weg te helpen hebben wij onze tips betreffende vliegtickets Maleisië onder elkaar gezet.

Vliegticket Maleisië

Als jij binnenkort naar Maleisië vertrekt zoek je natuurlijk het goedkoopste ticket. Of in ieder geval het goedkoopste ticket in de periode dat jij vertrekt. Of je altijd het goedkoopste ticket hebt gevonden is lastig te bepalen. Een hoop hangt af van het seizoen waarin je reist en de bestemming die je kiest.

Daarnaast is het vliegen in het weekend bijna altijd duurder dan door de weeks. De beste manier om vliegtickets Maleisië te boeken is om verschillende sites te vergelijken. Websites als CheapTickets of Skyscanner.nl bieden allebei een overzicht van de voordeligste vliegtickets Maleisië en zijn veruit de goedkoopste vergelijkers.

Boek nooit de eerste optie maar vergelijk altijd! De bekende sites als CheapTickets hebben vaak de beste deals. Onderaan deze pagina vindt je een compleet overzicht met de beste aanbieders. Het is dus zeker aan te raden om verschillende websites te bezoeken.

Voordelige vliegtickets Maleisië

Of je het goedkoopste ticket hebt is bijna niet te achterhalen. Er zijn zo veel aanbieders en zo veel aanbiedingen dat er altijd wel een goedkoper of duurder vliegticket Maleisië is te vinden. Verder kan je naast Amsterdam als luchthaven ook vanaf Brussel, Düsseldorf en Frankfurt vertrekken.

Dit is vaak een stuk goedkoper vliegen. Daarnaast is de website Matrix Airfare Search een handige tool om goedkope vliegtickets Maleisië te vergelijken!

Borneo

De beste vliegticket websites

Voor het boeken van vliegtickets Maleisië zijn er genoeg websites. Goed zoeken, een portie geduld en veel vergelijken kan qua prijs een hoop schelen. Met sommige aanbiedingen kan je zo maar ineens €100 op je tickets besparen. Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste websites voor het boeken van je ticket!

CheapTickets

Skyscanner

Skyscanner logo

Last Minute Maleisië

Waar vind je nou de beste last minute Maleisië deals? Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als het om een ticket gaat. Check hier de beste tips!Lees verder

Goedkope vliegtickets Maleisië

Hoe boek je het goedkoopste vliegticket Maleisië? Er zijn verschillende dingen bepalend voor de prijs van je ticket en er zijn een aantal slimme trucs om goedkoper te vliegen! Check de beste tips hier!Lees verder

Binnenlandse vluchten Maleisië

Oneindig zoeken naar prijsverschillen voor binnenlandse vluchten in Maleisië heeft weinig zin. Vaak zijn het prijzen die bij de verschillende ticketwebsites dicht bij elkaar liggen. Toch zijn er een aantal trucjes; check hier de beste!Lees verder
Wat wij vinden:
 • 8.5/10
  Azië Expert - 8.5/10
8.5/10

Samenvatting

Als jij binnenkort naar Maleisië vertrekt zoek je natuurlijk het goedkoopste ticket. Wij vertellen je graag hoe je deze vindt.

2 comments

 1. Anne-marie

  Vroeg me af als je een ticket boekt met vliegen vanaf Oslo, naar Kuala Lumpur, met tussenlanding (overstap) in Dusseldorf, of je dan het traject Oslo-Dusseldorf gewoon kunt skippen?
  Wij wonen vlakbij Eindhoven en Dusseldorf is prima te doen met de auto.
  De prijs van ticket scheelt namelijk in totaal 500 euro.

  1. Sjoerd - Reis Expert

   Hi Anne-Marie,

   ik zou de gok niet nemen. Vaak is het zo dat wanneer je niet op komt dagen bij het eerste deel van je vlucht het tweede deel ook geschrapt wordt.
   Het zou wel makkelijker zijn natuurlijk maar ik vrees dat het niet gaat. je kan het altijd navragen bij de luchtvaartmaatschappij voor de zekerheid.

   Happy Travels,
   Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder