Reizen in het land van de Himalaya, met de sherpa’s, de bijzondere kloosters, een unieke cultuur en de nog mooiere natuur. Nepal is een land van uiterste. Nepal ligt ingeklemd tussen India en Tibet waardoor het een uniek landschap heeft. Van subtropische bossen tot de grauwe landschappen op de Himalaya en van gebieden waar tijgers rondlopen tot gebieden waar de zeldzame sneeuwluipaard jaagt. Vakantie Nepal is een unieke ervaring! Niet alleen de cultuur en natuur maken indruk. De inwoners van het land zijn net zo bijzonder! Bekijk hier onze tips voor het boeken van fascinerende reizen Nepal.

Reizen Nepal

Nepal is nooit een gekoloniseerd geweest waardoor het land zijn unieke cultuur heeft behouden. Dit maakt het reizen in Nepal dan ook een bijzondere ervaring. Als je op zoek bent naar eeuwenoude tradities doe vandaag de dag nog steeds stand houden is Nepal the place to be. Je hebt steden als Lumbini en Kathmandu waar tempels, stoepa’s en kloosters elkaar afwisselen maar ook traditionele bergdorpjes waar locals hun eigen vorm van tradities beoefenen. Reizen in Nepal biedt je de uitgelezen kans om dit schitterende land te ontdekken. Er zijn veel reizen te boeken, van ontspannen reisjes tot actieve outdoor reizen.

TravelBird

FOX Reizen

333 Travel

Rondreizen Nepal

Rondreizen in Nepal zijn er al jaren en worden steeds populairder. Nepal is geen land voor een rondreis langs mooie eilanden en stranden aangezien die er niet zijn. Nepal trekt vooral mensen die op zoek zijn naar cultuur en avontuur. Het land biedt veel mooie highlights wat een rondreis Nepal een onvergetelijke ervaring maakt. De Kathmandu vallei, de immense bergen rondom de Himalaya of de tempels in Baktapur zijn slechts voorbeelden van de prachtige highlights. Mocht je zelf geen zin of tijd hebben om dit uit te zoeken kan een georganiseerde rondreis Nepal een oplossing zijn.

TIP – hou de website van TravelBird in de gaten. Zij hebben vaak voordelige reizen naar Nepal

Kathmandu Vallei

Vakantie Nepal

Nepal zal niet bij iedereen op het lijstje staan als vakantiebestemming. Het heeft geen stranden of meren waar je met je handdoekje en snorkelset kan plaatsnemen. Nepal moet het toch vooral hebben van de cultuurzoekers en actieve vakantiegangers. Een vakantie lijkt in veel opzichten dan ook op een rondreis.

Het verschil is dat een vakantie Nepal in een rustiger tempo zal zijn. Het betekend niet dat je minder doet. Zeker niet in een land met zoveel outdoor activiteiten. Als je van actieve vakanties houdt is Nepal een goede optie. Met trekkings, mountainbiken, raften en bergen beklimmen is er genoeg te doen. Er zijn vele reiswebsites waar je een vakantie Nepal kan boeken.

Tickets

Reis je liever zelf naar Nepal? Check dan de tickets naar Kathmandu op CheapTickets. Zij hebben vaak voordelige vliegtickets!

Reisinspiratie Nepal

Twijfel je nog of Nepal wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de indrukwekkende cultuur, de sprookjesachtige natuur, de mysterieuze bergen en de vriendelijke mensen in Nepal maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande foto’s van Nepal en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Wat vinden wij:
  • Azië-Expert

Samenvatting

Reizen in het land van de Himalaya, met de sherpa’s, de bijzondere kloosters, een unieke cultuur en de nog mooiere natuur. Nepal is een land van uiterste. Nepal ligt ingeklemd tussen India en Tibet waardoor het een uniek landschap heeft

4.0

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.