Reizen in het thuisland van de Himalaya, het bijzonder leefgebied van de sherpa’s, de vele kloosters en tempels, de unieke cultuur en de nog mooiere natuur is een onvergetelijke ervaring. Nepal is een land van uiterste. Het land is pas sinds de jaren ’50 open voor toerisme en nooit gekoloniseerd geweest waardoor het een unieke cultuur heeft. Daarnaast heeft het een magisch mooi landschap! Reizen in Nepal is net zo uniek als het land zelf en vliegtickets Nepal zijn tegenwoordig ook betaalbaar. Bekijk hier onze tips voor het boeken van vliegtickets Nepal.

Kathmandu Vallei

Vliegtickets Nepal

Reizen naar Nepal wordt steeds populairder. Het land heeft met een prachtige natuur en bijzondere cultuur ook genoeg te bieden. Vliegtickets Nepal kan je dan ook eenvoudig via internet boeken. Als je vliegtickets Nepal boekt kom je altijd uit bij het internationale vliegveld van Nepal; Tribhuvan net buiten Kathmandu. Dit vliegveld heeft veel aansluitende vluchten met bijvoorbeeld Bangkok,Abu Dhabi, Kuala Lumpur of Dheli. Je kan er daarom ook voor kiezen om eerst naar bijv. Bangkok te vliegen en hier verder te vliegen naar Nepal. Aan de linkerkant van deze pagina vindt je de beste ticketdeals naar Azië. Hou deze scherp in de gaten want het wordt wekelijks geüpdatet.

Goedkope vliegtickets

De prijs van je ticket is afhankelijk van een aantal dingen. Zo zal vliegen in het hoogseizoen (oktober en november) duurder zijn dan in het laagseizoen. Als je op zoek gaat naar goedkope vliegtickets Nepal zal je dus goed moeten nadenken over de periode waarin je reist. Ook kan je kijken naar BrusselDüsseldorf en Frankfurt als luchthaven. Dit kan soms goedkoper zijn dan Schiphol. Online kan je makkelijk en snel op zoek naar goedkope vliegtickets Nepal. De beste deals vindt je bij CheapTickets. Je kan ook kijken bij Matrix Ariflight Search. Deze zoekmachine gaat alle tickets af. Je hoeft alleen het vluchtnummer op te schrijven en deze te boeken bij CheapTickets.

Pokhara

Binnenlandse vluchten Nepal

Nepal is in vergelijking met buurland China niet zo groot. Toch kunnen binnenlandse vluchten Nepal van pas komen tijdens je reis. Als je bijvoorbeeld een groter budget hebt maar minder tijd kunnen binnenlandse vluchten en uitkomst zijn. Er zijn een aantal steden waar je heen kan vliegen zijn Pokhara, Biratnagar en Nepalgunj. Binnenlandse vluchten kan je boeken bij Nepalese luchtvaartmaatschappijen maar ook bij Air Asia of Skyscanner.

Tickets sites

Heb je geen zin om alle tickets te vergelijken of de websites op te zoeken? Wij hebben een overzicht gemaakt met de websites waar je de goedkoopste vliegtickets Nepal kan vinden. Zonder te zoeken de beste deals!

CheapTickets

Vliegwinkel.nl

Skyscanner