Het uitzoeken van de visumreglementen hoort ook bij het reizen. En in tegenstelling tot China is het regelen van je Visum Taiwan zo gedaan. Je hebt er namelijk geen een nodig. Alle Nederlanders en Belgen mogen zonder visum 90 dagen in het land reizen.

Visum Taiwan

Zodra je landt in Taiwan (waarschijnlijk in Taipei) krijg je op het vliegveld een gratis visum voor een verblijf van 90 dagen. Langer blijven is tijdens een reis vak niet nodig maar mocht je wel langer dan 90 dagen in Taiwan willen blijven neem dan contact op met de ambassade (Taipei Representative Office) in Den Haag.

Je visum Taiwan is NIET verlengbaar. Visum eisen kunnen uiteraard wel veranderen dus houd deze pagina altijd goed in de gaten voor eventuele updates.

TIP – alle Nederlanders en Belgen kunnen zonder visum 90 dagen in Taiwan blijven

Wat heb je nodig

Hoewel je op het vliegveld gratis een 90-dagen visum krijgt moet je wel een aantal dingen op bij je hebben om er voor te zorgen dat je het visum Taiwan krijgt. Dit zijn;

  • je paspoort moet minimaal zes maanden geldig zijn bij aankomst in Taiwan
  • één lege visumpagina voor de stempel van de douane
  • een retourticket (of uitreisticket) als bewijs dat je het land verlaat.

Wil je langer dan 3 maanden (90 dagen) in Taiwan blijven? Neem dan contact op met de ambassade.

TIP

Maak voor vertrek een kopie van je paspoort en ticket. Neem een geprinte versie mee en stuur een ingescande versie naar je eigen e-mail adres. Zo heb je altijd je documenten bij je als je ze verliest.

Wat wij vinden:
  • Azië Expert

Samenvatting

Het uitzoeken van de visumreglementen hoort ook bij het reizen. En in tegenstelling tot China is het regelen van je Visum Taiwan zo gedaan. Je hebt er namelijk geen een nodig. Alle Nederlanders en Belgen mogen zonder visum 90 dagen in het land reizen.

4.3
User Rating 0 (0 votes)
Sending

Door de vele vragen kunnen we helaas niet meer zo snel reageren als dat we graag zouden willen. We doen ons uiterste best.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.