Thailand trekt niet voor niets 16 miljoen toeristen per jaar. Het land heeft dan ook enorm veel te bieden. Je kunt een langere tijd gaan backpacken of simpelweg met de koffer even ontsnappen aan de drukte thuis met een zonvakantie. Thailand, en met name Bangkok, zijn bij de meeste al bekend. Het land heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen Bangkok. Door het gunstige klimaat is Thailand ook bijna het hele jaar rond te bezoeken.

Highlights Thailand

De vele highlights Thailand zoals de ongekend mooie natuur, de bijzondere inwoners en de cultuur in het land zullen er voor zorgen dat het een reis wordt om nooit meer te vergeten. Thailand heeft zelfs 5 bezienswaardigheden die op de UNESCO erfgoedlijst staan. Al met al is Thailand dus absoluut het bezoeken waard. Hieronder vind je de leukste en mooiste highlights, ingedeeld in 5 categorieën om het zoeken wat makkelijker te maken. Mis je nog een highlights of bezienswaardigheid waarvan je vindt dat hij absoluut niet mag ontbreken op deze pagina/onze website? Stuur ons dan een mailtje of vul het contact formulier in en wij plaatsen hem zo snel mogelijk voor je.

Ben je op zoek naar mooie routes door Thailand? Check dan ons routeboek. Hierin staan bijna 30 uitgebreide routes door Azië (waaronder Thailand) beschreven. Check ons routeboek hier

Wat wij vinden:
  • Azië Expert