Niet altijd de goedkoopste optie maar wel een veel gebruikte optie onder reizigers is het hotel. Een hotel is vrijwel altijd duurder dan een hostel of guesthouse maar dat betekend helaas niet altijd dat de kwaliteit beter is. Zeker niet ten opzichte van hostels Thailand. De reizigers die op een budget reizen zullen het hotel Thailand waarschijnlijk links laten liggen. Toch kan een hotel vaak een uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld aan je eerste nacht of een weekje in een hotel na vier maanden in hostels.

De luxe van een hotel Thailand

Ook al reis je met een budget, een hotel Thailand kan een prima optie zijn. Veel reizigers die door of via Thailand reizen boeken hun eerste nacht van te voren. Je kan dan kiezen voor een hostel of guesthouse maar na een reis van 13 uur is een lekker bed, een warme douche en een goed ontbijt geen overbodige luxe. Dit vindt je in de meeste hotels. Daarnaast is het niet zo dat de prijzen voor hotel Thailand de pan uit rijzen. Vaak is een hotel niet eens zo heel veel duurder dan een hostel. Daarnaast kan een hotel heerlijk zijn als je net 4 maanden in goedkope guesthouses of hostels hebt geslapen. Even bijkomen in een hotel is dan wel even lekker.

Hotel Thailand boeken

Op internet zijn er ontelbaar veel aanbieders waar je een hotel Thailand kan boeken. Wij hebben zelf hele goede ervaring met Booking.com en Trivago. Je kan hier ook op hotels zoeken en zoeken op stad. Zelf boeken wij alleen onze eerste nacht na aankomst zodat we niet hoeven zoeken naar een geschikte accommodatie ’s avonds. Ben je liever zeker van een kamer of wil je per se in dat leuke hotel slapen? Dan is het aan te raden om van te voren te boeken.

Reisgids Thailand

Naast de bekende reisgidsen die al langer bekend zijn hebben wij onze eigen reisgids ontwikkeld. De Azië-Expert Reisgids is gemaakt op basis van eigen ervaringen en die van andere reizigers. Het is in het Nederlands geschreven en staat boordenvol handige tips over bijvoorbeeld de beste route van A naar B, plekken om te overnachten, de leukste highlights en accommodatie. In totaal hebben meer dan 25 routes en je krijgt er nog een aantal gratis e-Guides bij!

Thailand Reisgids

Zoek jij hulp bij het voorbereiden van jouw backpack reis? Check dan onze eigen Reisgids Thailand. Deze staat vol met handige tips voor onderweg en 4 zeer uitgebreide routes.

De reisgids is zowel digitaal als hardcopy verkrijgbaar! Ideaal voor onderweg dus.

En deze bundel van routes, eBook en e-Guides is nu in de aanbieding voor maar €24,95!

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.