Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Reizen Thailand

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 14 januari, 2020

Thailand is een land met ongekend veel mogelijkheden; van prachtige stranden tot historische steden en van bizar groene rijstvelden tot mysterieuze tempels. Er zijn ontelbaar veel reizen Thailand te boeken die ieder een eigen route en karakter hebben.

Zo kan je kiezen voor een reis door het schitterende landschap in het noorden of juist ontspannen op verschillende eilanden in het Land van de Eeuwige Glimlach. Wil jij binnenkort naar Thailand reizen? Laat je dan verrassen door een prachtig land met schitterende highlights!

Reizen Thailand boeken

Waar moet je precies op letten tijdens het boeken van reizen naar Thailand? Je persoonlijke voorkeur is natuurlijk het belangrijkste. Zo heeft elke reisorganisatie zijn eigen specialiteit. Ook zit er een groot verschil tussen het hoogseizoen en het laagseizoen. Het kan dus de moeite waard zijn om tijdens het laagseizoen te reizen als je geld wil besparen. Alleen je vliegticket is al veel duurder in het hoogseizoen.

De beste websites voor reizen Thailand

Er zijn ontelbaar veel websites te vinden waar je mooie en indrukwekkende reizen richting Thailand kan boeken. Als je goed zoekt en veel vergelijkt kan een reis in dezelfde regio zomaar honderden euro’s schelen.

Laat je altijd goed informeren over waar je heen gaat en hoe lang. Dit kan nog wel eens onduidelijk zijn. Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste websites voor het boeken van je reis!

Tenzing Travel
PANGEA Travel
Rama Tours
Reizen Thailand
VanVerre
333Travel

Er zijn veel mogelijkheden voor het boeken van een reis. Van budget reizen tot groepsreizen en van solo reizen naar duurzaam reizen. Over het algemeen is het wel zodat je online goedkoper uit bent dan in een fysiek reisbureau. En de meeste online reisbureau’s geven tegenwoordig een uitstekende service. Reis je bijvoorbeeld met VanVerre dan kan je zelf je eigen reis samenstellen.

Rondreis Thailand

Als je zelf geen tijd of zin hebt om een reis te plannen kan een rondreis Thailand een prima uitkomst zijn! Met een georganiseerde reis hoef je zelf niks te regelen. Check hier de beste tips voor het boeken van een rondreis.

Vakantie Thailand

Vakantie in het ‘Land van de Glimlach’ is een bijzondere ervaring. Al jaren is Thailand één van de populairste landen in Azië om je vakantie door te brengen. Check hier de beste tips voor het boeken van vakanties!

Duurzaam reizen Thailand

Wat houdt duurzaam reizen Thailand precies in? Waar de één denkt aan het bezoeken van lokale bevolking denkt de ander aan het reizen met elektrische scooters. Check hier de mooiste duurzame reizen!

Wat wij vinden:
  • 7/10
    Azië Expert - 7/10
7/10

Meer lezen over Thailand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder