Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

Vakantie Thailand

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 19 februari, 2019

Vakantie in Thailand. Het is iets waar veel mensen van dromen. Vakantie in het ‘Land van de Glimlach’ is een bijzondere ervaring. Het is een bijzonde populair land en niet alleen onder Nederlanders. Je kan er allerlei vakanties houden. Of je nu dagen door de jungle wil trekken of gewoon 10 dagen op het strand wil liggen. In Thailand kan het allemaal. Het land is goed ingericht op toeristen die vakantie komen vieren. Daarnaast is de bevolking bijzonder vriendelijk en gastvrij. Als je bovenstaande liever vandaag dan morgen doet is een vakantie Thailand wel iets voor jou. Lees onze tips voor het boeken van een vakantie Thailand.

Vakantie Thailand boeken

Als je niet van het backpacken bent en het liefst alles van te vore regelt is kan een georganiseerde vakantie Thailand een prima uitkomst zijn! Met georganiseerde reizen hoef je zelf niks te regelen. Een ideale vakantie of reis als je zelf geen tijd hebt om alles uit te zoeken. Er zijn is een vakantie Thailand voor ieder type reiziger.

Waar moet je precies op letten tijdens het boeken van een vakantie Thailand? Allereerst naar je persoonlijke voorkeur. Daarnaast zit er een groot verschil tussen de regio en de reisorganisatie. Wat zoek je precies in een reis. Iedereen heeft andere wensen. Zoek je rust of juist activiteiten, zoek je natuur of juist de stad? Het is dan ook belangrijk om eerst je eigen wensen goed te formuleren voordat je gaat zoeken.

Vakantie Thailand op Koh Lipe

Beste reiswebsites

Er zijn veel websites te vinden waar je mooie en indrukwekkende vakanties richting Thailand kan boeken. Als je goed zoekt en veel vergelijkt kan een vakantie in dezelfde regio zomaar honderden euro’s schelen. Laat je altijd goed informeren over waar je heen gaat en hoe lang. Dit kan nog wel eens onduidelijk zijn. Om het boeken van een vakantie naar Thailand makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt met de beste websites!

Tenzing Travel
banner-250x250-Tenzing
333 Travel
azie_250x250 333 Travel
Rama Tours
Reizen Thailand
VanVerre
Banner_VanVerre-Azie-Expert
PANGEA Travel
Azie-expert-banner-PANGEA-2018-groot
backpacken thailand

Reisinspiratie Thailand

Twijfel je nog of Thailand wel of niet het juiste land voor jou is? Wij kunnen natuurlijk pagina’s volschrijven over de vriendelijke inwoners, het sprookjesachtige binnenland, de groene rijstvelden en de schitterende stranden in Thailand maar je zal het zelf moeten ontdekken. Je kan gelukkig beginnen met ontdekken van achter je computer. Check onderstaande video over Thailand en laat je verrassen! door een bijzonder land!

Wat wij vinden:
  • 8.7/10
    Azië-Expert.nl - 8.7/10
8.7/10

Samenvatting

Vakantie in Thailand. Het is iets waar veel mensen van dromen. Vakantie in het ‘Land van de Glimlach’ is een bijzondere ervaring. Het is een bijzonde populair land en niet alleen onder Nederlanders. Je kan er allerlei vakanties houden.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Tickets boeken

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.