Vietnam is misschien we de voornaamste reden om deze website op te zetten. Wij hebben er een fantastische tijd gehad. Naast een schitterende kustlijn, bizar groene bergen, adembenemende nationale parken, ’s werelds beste keukens, een schitterende cultuur en locals die opvallend veel lachen vindt je nog enkele bijzonder indrukwekkende dorpen en steden Vietnam.

Steden Vietnam

Van onze favoriete, sfeervolle, Aziatische stad Hanoi tot bergdorpjes als Mai Chau, allemaal bieden ze ongelooflijk veel moois. De steden Vietnam hebben allemaal een uniek karakter die het bezoeken zeker waard zijn. En met de steeds goedkoper wordende vliegtickets wordt dit steeds makkelijker. De steden Vietnam zijn een bijzondere mix van cultuur, klassiek, modern, rustig of juist druk. Of je nu in bergdropjes loopt als Sapa of aan het feesten bent in Nha Trang; de steden Vietnam bieden allen tal van bezienswaardigheden en hebben alles in zich voor een geweldige stedentrip. Op deze pagina vindt je alle mooiste en belangrijkste dorpen en steden Vietnam.

Stel hieronder je vraag aan onze Reis Experts. Ben je tevreden met ons antwoord? Dan zou je ons hier kunnen trakteren op een lekkere kop koffie.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.