Hoofdmenu
Onze Tours

AZIË

reis expert header

Vliegtickets Vietnam

Door: Ties - Reis Expert    |    Reacties: 0

Bijgewerkt op 14 januari, 2020

Vietnam, een land met een goddelijke kustlijn, prachtig groene bergen, adembenemende nationale parken, booming steden met misschien wel ’s werelds beste keuken en een schitterende cultuur. Alles wat jij zoekt; Vietnam has it! Het is niet voor niets dat Vietnam steeds meer reizigers trekt. En waar je vroeger nog veel geld kwijt was voor een vliegticket  kan je nu soms al vliegtickets Vietnam boeken voor minder dan €600. Om je goed op weg te helpen hebben wij onze tips betreffende vliegtickets Vietnam onder elkaar gezet.

Vliegtickets Vietnam boeken

Je hoeft maar te Googlen op vliegtickets Vietnam en binnen een paar seconden vindt je oneindig veel mogelijkheden om een ticket te boeken. Maar waar vind je nu het beste of goedkoopste ticket? Er zijn een aantal dingen waar je op kan letten tijdens het boeken van je ticket.

Het verschil tussen hoog- en laagseizoen (juli en augustus is hoogseizoen) of tussen in het weekend en door de weeks vliegen is bijzonder groot.

De beste manier om vliegtickets naar Vietnam te boeken is om naar verschillende vergelijkingssites te gaan. Websites als Cheaptickets.nl of Skyscanner bieden vaak een duidelijk overzicht van de beste ticketsdeals. Daarnaast kan je natuurlijk direct bij de luchtvaartmaatschappij boeken, dit kan soms wat euro’s schelen.

TIPS boeken vliegtickets Vietnam

Er zijn verschillende sites die onderzoek hebben gedaan naar het boeken van de goedkoopste vliegtickets Vietnam. Zo blijkt de november de beste tijd om naar Vietnam te gaan, de vliegtickets zijn dan het goedkoopst. Je kan een vliegticket Vietnam het beste zo’n 7 weken (54 dagen) van te voren boeken. Als dat niet lukt zijn de vliegtickets het goedkoopste 104 dagen of 29 dagen van te voren. Zet deze dagen dus goed in je agenda!

Mui Ne

Voordelige vliegtickets Vietnam

Vliegtickets naar Vietnam in het hoogseizoen zijn altijd duurder dan het laagseizoen en vliegen in het weekend is bijna altijd duurder dan een doordeweekse dag. En omdat jij vaak vast zit aan een bepaalde periode is de kans dat je een veel goedkoper ticket gaat vinden niet groot.

Ben je flexibel met je vakantie? Probeer dan eens wat andere data uit om te kijken of dit scheelt in de prijs. Het plannen van je (vlieg) reis is dus wel belangrijk. Daarnaast kan het schelen als je niet alleen vluchten vanaf Amsterdam bekijkt maar ook vanaf Brussel, Düsseldorf en Frankfurt.

Goedkope vliegtickets Vietnam

Hoe boek je het goedkoopste vliegticket Vietnam? Er zijn verschillende dingen bepalend voor de prijs van je ticket en er zijn een aantal slimme trucs om goedkoper te vliegen! Check de beste tips hier!Lees verder

Binnenlandse vluchten Vietnam

Oneindig zoeken naar prijsverschillen voor binnenlandse vluchten in Vietnam heeft weinig zin. Vaak zijn het prijzen die bij de verschillende ticketwebsites dicht bij elkaar liggen. Toch zijn er een aantal trucjes; check hier de beste!Lees verder

Last minute Vietnam

Waar vind je nou de beste last minute Vietnam deals? Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als het om een ticket gaat. Check hier de beste tips!<br /> Lees verder

De beste vliegticket websites

Er zijn oneindig veel websites te vinden om je vliegtickets Vietnam te boeken. Als je goed zoekt en op tijd boekt kan een ticket zomaar ineens €100 goedkoper zijn dan gepland! Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste websites voor het boeken van je ticket!

Goedkope Vliegtickets Vietnam
Wat andere vinden;
 • 9/10
  Kimberly - 9/10
 • 8/10
  Dave - 8/10
 • 8.5/10
  Tessa - 8.5/10
 • 7/10
  Raoul - 7/10
 • 9/10
  Leen - 9/10
8.3/10

Samenvatting

waar je vroeger nog veel geld kwijt was voor een vliegticket  kan je nu soms al vliegtickets Vietnam boeken voor minder dan €600. Om je goed op weg te helpen hebben wij onze tips betreffende vliegtickets Vietnam onder elkaar gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NieuwsbriefN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maximaal twee keer in de maand handig tips en weetjes.

Onze ReisO

Wie had gedacht dat ons leven in 2009 zo drastisch zou veranderen. Het was 2009 toen wij voor het eerst een verre reis maakte. We zaten ‘vast’ in de sleur van het dagelijkse leven en waren op zoek naar nieuwe uitdagingen, een nieuw avontuur. We besloten onze baan op te zeggen om de reis van ons leven te maken…

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van handige tips en weetjes.