Een biertje drinken in de Bia Hoi met locals, ontspannen langs de ruim 2.000 kilometer lange kust, heerlijk eten in Hanoi of Ho Chi Minh City of bergdorpjes bezoeken in het noorden van Vietnam. Reizen en vakanties in en door ‘Het land van de rijzende Draak’ worden steeds populairder. En een twee-weekse reis door Vietnam boek je al voor €1.250!

Op deze pagina geven we jou de best tip over onder andere:

De beste deals

Een goedkope last minute naar Vietnam kun je op heel wat sites boeken. Wij werken graag samen met verschillende websites. Zij zetten de beste deals overzichtelijk onder elkaar. Als je goed zoekt en verschillende aanbieders (zoals ook TUI en Kras) naast elkaar legt hoeft een last-minute Vietnam echt niet duur te zijn! Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste websites voor het boeken van je last minute ticket of complete vakantie.

Is het echt zo goedkoop?

Ja. Althans, als je dezelfde verwachtingen heb van goedkoop als wij. Als je nagaat dat een ticket naar Hanoi al snel €500 kost en een twee-weekse reis bij Prijsvrij kost €1.250. Dan vinden wij dat erg scherp geprijsd. Natuurlijk moet je even zoeken en bepaalde periodes vergelijken, maar als je snel richting zon, zee en strand wil voor weinig is een last minute absoluut de moeite waard om te bekijken.

Vliegticket websites

Een andere optie is om zelf een ticket naar Hanoi of Ho Chi Minh City te boeken. De vraag is; waar vind je nou die beste goedkope tickets? Dat is een vraag die bijna niet te beantwoorden is. De prijs van tickets heeft te maken met ingewikkelde algoritmes. Waar je bij internationale vluchten moet letten op het verschil tussen hoog en laagseizoen, het weekend of door de weeks is dat bij last minute vluchten minder van belang. Er zijn wel wat tips en tricks die je kunt uit proberen. Lees meer over het boeken van een goedkoop ticket op onze Goedkope Vliegtickets Vietnam pagina.

TIP – voor €465 boek je al een retourtje Amsterdam – Hanoi

Reisinspiratie Vietnam

Lang Son
Cham Island
Mui Ne
Hanoi
Cat Ba
Wat wij vinden:
  • 8.6/10
    Azië Expert - 8.6/10
8.6/10

Samenvatting

Een last minute Vietnam vinden is tegenwoordig niet ingewikkeld meer. Er zijn genoeg aanbieders die je graag verder helpen.

Heb je een vraag voor ons Team van Reis Experts? Dan kan je deze vraag, na het doneren van een Kop Koffie, hier stellen.

Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.