Er zullen weinig mensen zijn die Zuid-Korea op hun to-do lijstje hebben staan. Het land is ook niet echt het ideale vakantieland als je dat vergelijkt met Thailand of Indonesië. En zeker niet als je op zoek bent naar zon, zee en strand. Best zonde, want de highlights Zuid-Korea zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Highlights Zuid-Korea

Zuid-Korea is een stukje paradijs in Oost Azië. Het heeft niet de stranden zoals de Filipijnen of de tempels zoals die in bagan maar het biedt de reiziger wel een breed scala aan highlights die het bezoeken waard zijn. De highlights Zuid-Korea bestaan uit een prachtig landschap met groene rijstvelden, bergen, valleien energieke steden en een indrukwekkende cultuur die ondanks de toenemende modernisering in tact blijft. 

Naast de bekende highlights zoals Busan, het Bukhansan National Park of Jeonju biedt Zuid-Korea nog veel meer. Slaap in traditioneel Hanok dorpen, eet het lokale eten op de street markets of bezoek de demilitarized zone (DMZ). Kortom, er is genoeg te doen! Hieronder een overzicht van alle highlights Zuid-Korea.

Wij werken hard om alle highlights af te krijgen!